Mléčná čokoláda Menakao Madagaskar 45%
Mléčná čokoláda Menakao Madagaskar 45% Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru. Celý popis
Katalogové číslo: 49f8f39b
Mléčná čokoláda Menakao Madagaskar 45%
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.
Údolí řeky Sambirano má specifické mikroklima a místní půda je velmi bohatá na minerály. Kombinace mikroklimatu, půdy a vybraných odrůd kakaovníků produkuje kakaové boby s přirozenou sladkostí bohaté na ovocné (zejména citrusové) tóny.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- 2 hvězdy, World Chocolate Awards, 2015
- stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2017, kategorie „Milk Bean-To-Bar“
Složení: třtinový cukr, kakaové boby, čisté kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, vanilka, emulgátor: slunečnicový lecitin (bez geneticky modifikovaných organismů – tzv. GMO free). Může obsahovat stopy ořechů, GMO free sójového lecitinu a sezamu.
Výjimečná kvalita surovin: Na přípravu čokolád Menakao jsou používány boby z vybraných plantáží z údolí řeky Sambirano na Madagaskaru, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. V čokoládách též nenajdete žádná umělá aromata ani vanilin. Použitý sójový lecitin je beze stop geneticky modifikovaných organismů (tzv. GMO free).
Hmotnost a velikost: 75 g, 189×104×10 mm