Kakaové boby v čokoládě Michel Cluizel
Kakaové boby v čokoládě Michel Cluizel Kakaové boby z plantáže Los Anconès v Dominikánské Republice, drcené a pražené, obalené kvalitní tmavou čokoládou. Celý popis
Katalogové číslo: b2fad692
Kakaové boby v čokoládě Michel Cluizel
Pražené kakaové boby ze Santo Dominga v tmavé čokoládě. Kakaové boby vypěstované na plantážích Los Anconès (Saint-Domingue) byly pečlivě vybrány, upraženy a rozdrceny a poté obaleny kvalitní tmavou čokoládou Michel Cluizel.
Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:
- pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného,
- přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
- nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
- a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 120 g, 16 x 6,5 x 6,5 cm