Horká čokoláda Benns Ethicoa Vung Tau Vietnam 60%
Horká čokoláda Benns Ethicoa Vung Tau je vyrobená z kakaa pěstovaného na stejnojmenné plantáži ve Vietnamu. Při pití této čokolády ucítíte chutě rybízu, meruňky a skořice, jejichž nádech boby získaly díky unikátnímu prostředí, ve kterém jsou pěstované. Celý popis
Katalogové číslo: 0c35b883
Horká plantážní čokoláda Benns Ethicoa Vung Tau Vietnam 60%
Horká čokoláda Benns Ethicoa Vung Tau je vyrobená z kakaa pěstovaného na stejnojmenné plantáži ve Vietnamu. Při pití této čokolády ucítíte chutě rybízu, meruňky a skořice, jejichž nádech boby získaly díky unikátnímu prostředí, ve kterém jsou pěstované. Jeden tubus Vám vystačí na několik hrnků bohaté horké čokolády :-).
Návod k přípravě: Smíchejte cca 50 g kakaového prášku s cca 150 ml horkého mléka nebo smetany na vaření a pořádně zamíchejte. Chcete-li hustou, krémovitou čokoládu (ve které stojí lžička), pak přidejte ještě trochu kakaového prášku a směs krátce povařte na vodní lázni. Tím dosáhnete husté krémovité konzistence luxusní horké čokolády.
Složení: kakaový prášek, nerafinovaný třtinový cukr. Může obsahovat stopy ořechů a sóji.
Hmotnost: 200 g v papírové zdobené kulaté krabičce o výšce 180 mm a průměru 65 mm
Výjimečná kvalita surovin: Benns Ethicoa používá ty nejkvalitnější suroviny bez jakýchkoli příměsí. Spolupráci navazují s farmáři, kteří mají v pěstování kakaa dlouholetou tradici (často po více generací). Nabízejí jim férové podmínky, které nejen zlepšují kvalitu jejich života, ale také umožňují rozvíjet zemědělskou činnost trvale udržitelným způsobem. V čokoládovně nastavili velmi šetrný proces zpracování kakaových bobů s důrazem na maximální rozvinutí pestrých chutí a vůní kakaa. Z výzkumů Benns Ethicoa vyplývá, že jejich čokolády obsahují o 20–26% více antioxidantů než běžné komerční čokolády.
Benns Ethicoa je čokoládovna z Malajsie, které nejvíce záleží na tom, aby čokoláda přinesla ryzí zážitek přirozených chutí a vůní z oblasti, ze které suroviny na její přípravu pocházejí. Vzdávají tak hold tvrdé práci farmářů, jejichž životní podmínky se snaží zlepšit.