Čokoláda Jordis HIT - mléčná 53% s kousky bobů
Čokoláda Jordis HIT - mléčná 53% s kousky bobů Silná mléčná (dark-milk) čokoláda s obsahem kakaové hmoty 53%, štědře posypaná kousky kakaových bobů, tzv. nibsy z Madagaskaru vytváří neodolatelnou kombinaci. Čokoláda Jordis HIT - mléčná 53% s kousky bobů Silná mléčná (dark-milk) čokoláda s obsahem kakaové hmoty 53%, štědře posypaná kousky kakaových bobů, tzv. nibsy z Madagaskaru vytváří neodolatelnou kombinaci. Kakaové boby v čokoládě jsou dovezeny od pěstitelů z různých zemí Jižní Ameriky, kteří o kakaovníky i jejich plody pečují s láskou a důrazem na kvalitu. Kakaové boby pro tuto tabulku jsou pečlivě vybrány a namíchány z odrůd Trinitario a Criollo. Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2020, kategorie „Milk Bean to Bar Flavoured“ Složení: kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, třtinový cukr, kousky kakaových bobů v posypu (20 %), obsah kakaového podílu v čokoládě 53%. Může obsahovat stopy sušených lískových ořechů a mandlí. Hmotnost a velikost: 50 g, 15,5 x 8,5 x 1,5 cm Česká čokoládovna Jordis začala před deseti lety, jako první v naší zemi, vyrábět čokolády přímo z kakaových bobů (tzv. bean-to-bar čokolády). Založili ji pánové Stejskal a Koudelka z Hradce Králové, kteří čokolády vytvářeli v podstatě podomácku, nejdříve po 40 tabulkách denně. Dnes ve své dílně vyrábějí na 100 000 tabulek každý rok, stále ručně a s láskou, originalitou a řemeslnou přesností. Kakaové boby v čokoládovně Jordis pečlivě třídí, po malých dávkách praží a nechávají 48 hodin mlít a promíchávat v kamenném mlýnku. Do čokolády používají pečlivě vybrané ingredience a následně ji pomalu temperují. Každá tabulka je pak ručně zabalena. Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu. Celý popis
Katalogové číslo: 8acf4aa0
Čokoláda Jordis HIT - mléčná 53% s kousky bobů
Silná mléčná (dark-milk) čokoláda s obsahem kakaové hmoty 53%, štědře posypaná kousky kakaových bobů, tzv. nibsy z Madagaskaru vytváří neodolatelnou kombinaci.
Kakaové boby v čokoládě jsou dovezeny od pěstitelů z různých zemí Jižní Ameriky, kteří o kakaovníky i jejich plody pečují s láskou a důrazem na kvalitu. Kakaové boby pro tuto tabulku jsou pečlivě vybrány a namíchány z odrůd Trinitario a Criollo.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2020, kategorie „Milk Bean to Bar Flavoured“
Složení: kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, třtinový cukr, kousky kakaových bobů v posypu (20 %), obsah kakaového podílu v čokoládě 53%. Může obsahovat stopy sušených lískových ořechů a mandlí.
Hmotnost a velikost: 50 g, 15,5 x 8,5 x 1,5 cm
Česká čokoládovna Jordis začala před deseti lety, jako první v naší zemi, vyrábět čokolády přímo z kakaových bobů (tzv. bean-to-bar čokolády). Založili ji pánové Stejskal a Koudelka z Hradce Králové, kteří čokolády vytvářeli v podstatě podomácku, nejdříve po 40 tabulkách denně. Dnes ve své dílně vyrábějí na 100 000 tabulek každý rok, stále ručně a s láskou, originalitou a řemeslnou přesností. Kakaové boby v čokoládovně Jordis pečlivě třídí, po malých dávkách praží a nechávají 48 hodin mlít a promíchávat v kamenném mlýnku. Do čokolády používají pečlivě vybrané ingredience a následně ji pomalu temperují. Každá tabulka je pak ručně zabalena.
Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.