Čokoláda Bonnat Java 65%
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Celý popis
Katalogové číslo: 43eb4fb7
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.
Získané ocenění z mezinárodních soutěží: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „Plain/origin milk chocolate bars“
Složení: kakao 65%, kakaové máslo, cukr, sušené mléko.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm