Čokoláda Ajala Kokosový krém 55% Bio
Čokoláda Ajala Kokosový krém 55% Bio Celý popis
Katalogové číslo: 498265b3
Čokoláda Ajala kokosový krém 55% Bio
Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou čokoládou", kde je běžné mléko nahrazeno kokosovým, které vytváří fantastickou krémovost. Čokoláda je v bio kvalitě. Kakaové boby jsou namlety žulovými kameny, jemně praženy. Díky temperování (zahřátí na teplotu 40-43°C a následné schlazení na 29-31°C) získává čokoláda svůj hedvábný lesk a zřetelné křupnutí při lomu. Čokoláda je s láskou vytvořena a balena v Česku.
Ajala kokosový krém snoubí chuť těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Dominikánské republiky a Nikaragui se smetanovou chutí kokosu a kokosového mléka. Poznejte nevšední zážitek z čokolády pro všechny smysly.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2018, kategorie „Dark chocolate bars with an infusion or flavouring“
Složení: kakaové boby, sušená třtinová šťáva, sušený kokos, sušené kokosové mléko, kakaové máslo. Obsah kakaového podílu 55%
Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003.
Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 ×0,7 cm